Over SDV Technics

Waarom kiezen voor SDV Technics?

SDV Technics is jouw merkonafhankelijke partner. Zo blijven we technisch wendbaar en kunnen we steeds op zoek gaan naar het geschikte antwoord op je vraag, los van merken. En dat altijd tegen de scherpste prijs.

Onze merken

Wij werken o.a. met onderstaande hoogwaardige merken.
Kwaliteit
Onze ventilatie- en stofzuigsystemen voldoen aan de strengste normen. Daarnaast krijg je 5 jaar garantie op onderdelen en werkuren en omniumgarantie op de installatie en het geluid.
Expertise
Wij zijn jouw partner voor ventilatie- en rookgasafvoeren. Zo kunnen we professionele en uitgebreide informatie geven bij jouw ventilatiesysteem.
Perfecte plaatsing
Laat je jouw ventilatiesysteem plaatsen door SDV Technics of steek je zelf de handen uit de mouwen met ons zelfbouwpakket? Wij zorgen in beide gevallen voor een perfecte plaatsing én betrouwbaar advies!
Een complete service voor jouw ventilatiesysteem
SDV Technics is merkonafhankelijk waardoor we steeds op zoek kunnen gaan naar het geschikte antwoord op je vraag, los van merken. Daarnaast zijn we ook ventilatieverslaggever en expert in het onderhoud van je systeem waardoor je bij ons kan genieten van een complete service. Bovendien kan je rekenen op een duidelijke communicatie doorheen het ganse project.
Scroll naar boven